Η Λύκα ψάχνει σπίτι

Έχω ένα σκυλάκι που ψάχνω να του βρω σπιτάκι, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Την αγαπώ πολύ (είναι ένα θηλυκό στειρωμένο σκυλί με το όνομα Λύκα) γιατί έχει κακοποιηθεί από ανθρώπους και τους φοβάται πολύ. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει. Τρέμει όταν βλέπει άνθρωπο που δεν γνωρίζει, αλλά κάνει αγώνα και η ίδια να ξεπεράσει το φόβο της και έτσι χαλαρώνει με όσους είναι τρυφεροί μαζί της. Είναι αξιαγάπητη, διακριτική, ήρεμη και ήσυχη. Είναι σα να «μην υπάρχει». Επειδή τρώει μαζί με γάτες, λατρεύει τις γάτες αλλά και τα άλλα σκυλιά και είναι περίπου 6 ετών. Η σκυλίτσα αυτή ανήκει στην κ. Μάχη, η οποία είναι 85 ετών και στο νοσοκομείο και δεν μπορεί πλέον να την φροντίσει. Φοβάμαι ότι η Λύκα δε θα μπορέσει να επιβιώσει εκεί έξω... Μπορούμε να της βρούμε μια οικογένεια;

Δεν είναι κούκλα, δεν είναι μικρή, αλλά έχει δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή!

Τηλ. Επικοινωνίας:

Στέλλα: 6936-118679

© copyright 2010 www.vandf.gr all rights reserved

Gatospito: because our home is where our cats are. The purpose and concept of Gatospito (Cathouse) is passion for cats-
Gatospito, above all, is a group bringing together people whose common passion for cats is an essential part of their daily lives and being:
people categorically unashamed to speak about cats as being members of their families.
AdvoCates who wish to answer their questions and compete for titles like the Biggest Sourpuss Cathouse Housecat, or The Shapeliest Feline!
AdvoCates who wish to share their anguish when the time comes for their cat to cross the rainbow bridge.
We are advoCates who treat animals with respect, without resorting to the dismal “zoophile” stereotype which most people have in mind.
AdvoCates who are genuinely dedicated to helping whenever a homeless creature is in need, as much as they can, but without lament.
Because all of us AdvoCates have a really good time, perhaps we can change just a small part of the world. This is much more important than any “goal” of public statements!
We don’t have to shout about our love for animals. We are just here to have a great time. Since we have fun and feel at home at Gatospito, we can do good things - without chasing after it - without even trying!
That’s how Gatospito was born, and that’s how it must grow.

Γατόσπιτο: Γιατί το σπίτι μας είναι εκεί που είναι οι γάτες μας.
Αιτία και αφορμή του Γάτοσπιτου είναι το πάθος στις γάτες.
Το Γατόσπιτο πάνω από όλα είναι ένα παρεάκι που φέρνει κοντά ανθρώπους για τους οποίους οι γάτες είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ψυχής τους.
Συνγάτικους που δεν ντρέπονται να μιλήσουν για τις γάτες σαν να είναι μέλη της οικογένειάς τους.
Συνγάτικους που θέλουν να λύσουν τις απορίες τους και να μάθουν τα μυστικά τους... να διαγωνιστούν για κατορθώματα όπως: η πιο Στριμμένη Γατοσπιτόγατα, ή το Πιο Καλλίγραμμο Πατουσάκι! Συνγάτικους που θέλουν να μοιραστούν τον πόνο τους, όταν έρθει η ώρα η γάτα τους να περάσει τη γέφυρα του ουράνιου τόξου.
Συνγάτικους που αντιμετωπίζουν τα ζώα τους με σεβασμό, χωρίς να καταφεύγουν σε αρρωστημένες καταστάσεις «ζωοφιλίας» που ως στερεότυπο έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους.
Συνγάτικους που είναι αυθόρμητα διατεθειμένοι να βοηθήσουν κάθε φορά που κάποιο αδεσποτάκι έχει ανάγκη, όσο και όπως μπορεί ο καθένας, χωρίς να έχουν την ανάγκη να το διαλαλήσουν.